Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για το σερί νικών του τριφυλλιού, τη δική του απόδοση, τη στήριξη του κόσμου, αλλά και τον Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ στο Panathinaikos24.gr:

Για τις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες που ήταν στόχος παικτών και προπονητή:

«Ήμασταν σοβαροί και με τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίζει κάναμε αυτό που είχαμε πει εξ αρχής με βάση το πρόγραμμα. Αλλά όπως θα είδατε και σήμερα ενώ στην επίθεση υπήρχε συνέπεια, στην άμυνα δεν τα πήγαμε και τόσο καλά. Ωστόσο όμως, είναι νίκη που τη θέλαμε και τώρα θα πάμε σε ματς εκτός έδρας για να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και εκτός».

Για τη δική του απόδοση: «Δεν επικεντρώνομαι στα πράγματα που κάνω εγώ στο παρκέ. Για μένα όλη η ομορφιά είναι το καθημερινό και το σύνολο των σημαντικών πραγμάτων που καταφέρνουμε σαν ομάδα. Η καθημερινή τριβή, η καθημερινή προπόνηση, μας βελτιώνει. Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση πηγάζει από πολλά πράγματα. Από το τι θα κάνω στην προπόνηση, μέχρι και στο γεμάτο γήπεδο. Αυτό τονώνει,  μας φτιάχνειΌχι μόνο εμένα αλλά και όλη την ομάδα. Για μένα αυτό είναι το σημαντικό να βγαίνει και στο παρκέ. Να τελειώνει το ματς και να νιώθουμε την ικανοποίηση ότι τα καταφέραμε».

Για το κόσμο που τον θεωρεί σημαντικό στη φετινή προσπάθεια της ομάδας: «Δεν είμαι μόνο εγώ. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους. Έχουν βελτιωθεί. Δείτε τον Παπαγιάννη, τον Καλάθη κλπ. Όλοι μαζί βοηθάμε την ομάδα να παίζει καλύτερα και να ανεβαίνει επίπεδα».

Για τον Πιτίνο και όσα τους μεταδίδει: «Είναι καθηγητής στο να μας φτιάξει την ψυχολογία. Ο κόουτς το έχει σπουδάσει αυτό το πράγμα και έχει καταφέρει σπουδαία επιτεύγματα στο μπάσκετ. Έτσι λειτουργεί, έτσι έχει μάθει και μας αρέσει που είναι ωραίος τύπος (γέλια). Παίζει με την ψυχολογία μας, κάνει αστεία. Δεν μας επηρεάζει σε καμία περίπτωση αρνητικά.

Εμείς μένουμε σε ότι μας μεταφέρει και κάνουμε τη δουλειά. Είναι ένας κουλ τύπος. Για παράδειγμα σήμερα πριν το ματς είπαμε να βάλουμε ένα στόχο. Ήταν τα θετικά και τα αρνητικά ενός συνηθισμένου αγώνα. Στο τέλος τα καταφέραμε και τον δικαιώσαμε. Δεν κάναμε το 100% όσων μας είπε, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό. Έτσι πάμε σε κάθε ματς».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου