ΒΟΛΕΪ

«Καθάρισε» ΟΦΗ και πάτησε κορυφή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη με 3-0 σετ επί του ΟΦΗ και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι»  έπιασαν καλή απόδοση και μέσα σε λίγες ημέρες επικράτησαν και πάλι της ομάδας από το Ηράκλειο με το ίδιο σκορ αυτή την φορά για τη Volleyleague.

 Με αυτό το τρίποντο ο ΠΑΟ πέρασε στην πρώτη θέση έστω και με έναν αγώνα περισσότερο από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου.

Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν: 5 άσσοι, 9 μπλοκ, 4 επιθέσεις, 21 λάθη αντιπάλων και του Ο.Φ.Η. οι πόντοι προήλθαν: 4 άσσοι, 8 μπλοκ, 13 λάθη αντιπάλων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Γιάκομπσεν 5π. (2/7επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος), Στάροβιτς 19 (16/23επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Ρανγκέλ 7 (6/9επ., 1 μπλοκ), Ανδρεόπουλος Χαρ. 9 (6/13επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος), Πανταλέων 2 (2/4επ.), Ράπτης 11 (7/17επ., 3 μπλοκ, 1 άσσος, 39%υπ., 17%αρ.) / Ζήσης (λ. – 69%υπ., 23%αρ.), Μούχλιας, Πελεκούδας 2 (2/2επ.), Παλαιολόγος.

Ο.Φ.Η. (Δημήτρης Ζλατιλίδης): Στοροζίλοφ 6π. (3/3επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος), Λουκούμι 9 (8/15επ., 1 άσσος, 71%υπ., 54%αρ.), Τσέλιος 1 (1/2επ.), Καραμπαλί 12 (8/11επ., 4 μπλοκ), Σαρικεΐσογλου 6 (6/12επ., 77%Υπ., 64%αρ.), Τσούλαφιτς 14 (11/27επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος) / Γκαράς (λ. – 50%υπ., 14%αρ.), Ρουμελιωτάκης 2 (1/1επ., 1 άσσος), Κομητούδης, Κοσκινάς, Καρατζάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε ο Ρανγκέλ ως Mvp της  προηγούμενης αγωνιστικής και το βραβείο του έδωσε ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» Στέφανος Αυγουλέας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος επισήμανε  «Είχαμε δύο απανωτά  παιχνίδια με τον ΟΦΗ και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο πάντα κρύβει δυσκολίες και κινδύνους. Ο ΟΦΗ έχει εξαιρετικούς παίκτες και για αυτό αντιμετωπίσαμε και τα δύο ματς με σοβαρότητα.

Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε και στα δύο ματς και αν είχαμε καλύτερα ποσοστά στην κόντρα επίθεση ίσως καταφέρναμε ακόμα περισσότερα.

Από κει και πέρα έχουμε έναν δύσκολο Φλεβάρη με πολλά παιχνίδια σχεδόν ανά τρεις ημέρες και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας πανέτοιμους και ετοιμοπόλεμους.

Σε ότι αφορά τη μεταγραφή του Τσάτσιτς ήταν απαραίτητη για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που ο πρόεδρος αποφάσισε αυτή την ενίσχυση.

Θα μας δώσει μεγάλη σταθερότητα και σίγουρα θα μας βοηθήσει ώστε να έχουμε καλύτερη απόδοση.

Χρειάζεται λίγος χρόνος για να τον εντάξουμε και πιστεύω γύρω στην Πέμπτη θα προσπαθήσουμε να αφομοιώσει πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού που παίζουμε.

Τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ είναι πολύ μακριά χρονικά δεν τα βλέπουμε ακόμα».

Σε ότι αφορά τον Σωτήρη Πανταλέων υπογράμμισε «Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει πολύ καλό ρόστερ και μπορεί  να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι ευχάριστο για εμάς που περάσαμε νικηφόρα και το ματς του κυπέλλου και το ματς του πρωταθλήματος και  μας δίνουν ώθηση για την συνέχεια αυτές οι νίκες. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΟΦΗ που αξίζει να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία και είναι καλό για όλους μας να υπάρχουν τέτοιες ομάδες στην Volleyleague».

Exit mobile version