ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δώνης: «Η βλακεία είναι ανίκητη»

Ο Γιώργος Δώνης δεν άντεξε στις ύβρεις των οπαδών της ΑΕΛ και ξέσπασε στην κάμερα της NOVA.

Δώνης: «Η βλακεία είναι ανίκητη»

Την ώρα των δηλώσεών του στην κάμερα της NOVA ορισμένοι οπαδοί από τις εξέδρες «επιτέθηκαν» στον Γιώργο Δώνη, με αποτέλεσμα ο προπονητής του Τριφυλλιού να δηλώσει πως η βλακεία είναι ανίκητη και να… θυμίσει το πέρασμά του από την ομάδα της Λάρισας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Έλληνας προπονητής στην κάμερα της Nova:

«Είναι σημαντικό ότι για 45′ ήμασταν εξαιρετική ομάδα, παίξαμε σχεδόν ολοκληρωτικά. Ο αντίπαλος δεν έφτασε στην περιοχή μας, εμείς είχαμε την κατοχή, καλή κυκλοφορία της μπάλα και ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδι.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε γενικές γραμμές το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό όπως το πρώτο αλλά, καταφέραμε να βγάλουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με καλό ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα».

Στο σημείο εκείνο ο Δώνης ξέσπασε : «Η βλακεία είναι ανίκητη, τους πήρα από τη δεύτερη εθνική και τους έκανα ομάδα αλλά η βλακεία είναι ανίκητη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...