ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης – Μπουζούκης: «Είμαστε οικογένεια»

Άνοιξαν την καρδιά τους οι δύο πράσινοι!

Χατζηγιοβάνης - Μπουζούκης: «Είμαστε οικογένεια»

Μεταξύ άλλων ανέφεραν στην κάμερα της NOVA:

Για το ότι έπεσε η απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο:

Χατζηγιοβάνης: «Εμείς στα αποδυτήρια στο ημίχρονο είπαμε να κρατήσουμε το ίδιο τέμπο».

Μπουζούκης: «Στο τέλος μετράνε οι τρεις βαθμοί. Η ομάδα έχει ορθοποδήσει. Πάμε καλά και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους»

Για τη βελτίωση της ομάδας τον τελευταίο καιρό:

Μπουζούκης: «Είχαμε τρία ματς στον πρώτο γύρο που δεν αποδώσαμε καλά. Αυτό μετά άλλαξε.  Καταφέραμε να κερδίσουμε σχεδόν όλα τα τελευταία ματς και βάλαμε πολλά γκολ. Αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χατζηγιοβάνης: «Έχουμε ανέβει πολύ σαν ομάδα. Έχουμε πάθος και τρομερή αποτελεσματικότητα. Έχουμε μια καλή ομάδα».

Για την εκτέλεση α λα Πανένκα είπε ο Χατζηγιοβάνης: «Δεν ήταν η σωστή στιγμή να κάνω την εκτέλεση α λα Πανένκα. Έκανα χαζομάρα και ζήτησα συγνώμη απ΄ όλους.Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται»

Για το αν μπορεί η ομάδα να βγει τρίτη:

Μπουζούκης: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για τα ντέρμπι που έρχονται:

Μπουζούκης :«Το έχουμε ξαναπεί ότι αν παίζεις ένα ντέρμπι σε μεγαλώνει . Έχουμε την ψυχολογία και περιμένουμε πως και πως τα ματς αυτά»

Χατζηγιοβάνης: «Περιμένω πως και πως αυτά τα ματς. Θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς»

Για την μεταξύ τους σχέση:

Χατζηγιοβάνης: «Με τον Μπουζούκη έχουμε περάσει πάρα πολλά. Θυμάμαι όταν δεν έπαιζε τότε του είχα πει ότι κάποια στιγμή θα παίξουμε στην πρώτη ομάδα και τελικά έγινε. Πλέον είμαστε κάτι πολύ παραπάνω από συμπαίκτες»

Μπουζούκης: «Πριν από το ματς με τον Ατρόμητο του είπα ότι θα σκοράρει με πάσα δικιά μου και έγινε. Ο Τάσος πέρασε πολύ πιο δύσκολα από μένα σχετικά με την ανανέωση του. Θέλω να πω κάτι. Με πολλά παιδιά από την ομάδα είμαστε οικογένεια»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.