Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοδική πορεία, η ομάδα έχει χτίσει σερί και τώρα είναι η ώρα που ο κόσμος πρέπει να μιλήσει. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, οι οποίοι έχουν αναλυθεί πολλές φορές, οι φίλοι του “τριφυλλιού” απέχουν από τις ποδοσφαιρικές εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας. Κάτι η απογοήτευση των τελευταίων ετών, από τα όσα τραγικά βίωσε ο σύλλογος, κάτι η μη… Παναθηναϊκή κανονικότητα, κάτι η έλλειψη εμπιστοσύνης στη διοίκηση έπειτα απ’ όλα όσα έχουν συμβεί την τελευταία τριετία, κάτι τα… εσωτερικά μιας μερίδας οπαδών, έχουν δημιουργήσει τη σημερινή εικόνα. Ολα είναι σεβαστά και αποδεκτά και κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους φιλάθλους για την όποια στάση ακολουθούν, όταν ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που είχαν μάθει όλα τα χρόνια της ζωής τους.

Το τελευταίο διάστημα, η ομάδα βγάζει μια ποδοσφαιρική υγεία. Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του, με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται και με την πρόοδο που δείχνουν, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα σερί νικών, με καλό ποδόσφαιρο, με σωστή νοοτροπία και με το βλέμμα στο μέλλον. Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα που χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε μέσα στη χρονιά τον κόσμο τους. Ακολουθούν δύσκολα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η ομάδα τα βλέπει με ταπεινότητα και χωρίς πολλά λόγια, με σκοπό το καλύτερο. Το βέβαιο είναι ότι θέλει τους οπαδούς της στο πλευρό της αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου