ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζαχίντ στο Panathinaikos24.gr για την παραμονή του: «Μακάρι…»

Ο... μαέστρος του Παναθηναϊκού, Γκίας Ζαχίντ μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής του στον Παναθηναϊκό με μόλις μια λέξη! Τι λέει για την ομάδα και τη βελτίωσή της, αλλά και για τα ντέρμπι που έρχονται.

Ο… μαέστρος του Παναθηναϊκού, Γκίας Ζαχίντ μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής του στον Παναθηναϊκό με μόλις μια λέξη! Τι λέει για την ομάδα και τη βελτίωσή της, αλλά και για τα ντέρμπι που έρχονται.

Για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας: «Το ματς είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, κλείσαμε τους χώρους, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και δεν δεχθήκαμε καθόλου πίεση. Βάλαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς με την ατυχία του Τάσου, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε πρόβλημα. Στο β’ ημίχρονο χαλαρώσαμε ανεξήγητα, ίσως να έπαιξε ρόλο και η κούραση από τα συνεχόμενα ματς, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος, είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Έχουμε αποδείξει τη φετινή σεζόν πως αυτά τα ματς τα διαχειριζόμαστε καλύτερα. Είμαστε σκληρό γκρουπ και θα τα καταφέρουμε. Τα συνεχόμενα ματς που έχουμε απ’ τη μία είναι καλό να έρχονται, αλλά δημιουργούν συσσωρευμένη κόπωση την οποία και πρέπει να διαχειριστούμε».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε αντίπαλο τον ΠΑΟΚ: «Θα παλέψουμε όπως σε κάθε ντέρμπι. Στην έδρα τους για το πρωτάθλημα κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση και στις λεπτομέρειες χάσαμε τη νίκη. Έτσι θα πάμε και τώρα και μακάρι να είμαι εγώ αυτό που θα βάλει ένα γκολ. Όχι δεν το βλέπω σαν εκδίκηση». 

Για τις συζητήσεις που γίνονται ήδη για τον παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για κάτι άλλο. Παίζω καλά. Έχω βρει ρυθμό και διασκεδάζω την παρουσία μου εδώ. Μακάρι αυτό να συνεχιστεί και να καταφέρω με την ομάδα να πετύχω πράγματα».

Για τον Γιώργο Δώνη και τη δήλωσή του ότι θα πλήρωνε τη ρήτρα για την παραμονή του: «Ο κόουτς ξέρει και ξέρει πως είναι ο τρόπος που αγωνίζομαι. Μακάρι… (γέλια)».

Για το δεμένο του γόνατο: «Όχι δεν έχω κανένα τραυματισμό. Απλά σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους το δένω για να είμαι πιο ασφαλές. Είδα το χορτάρι και είπα να δέσω το γόνατό μου. Για περισσότερη προστασία».

Exit mobile version