ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Καθάρισε» το Σπόρντιγκ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο στο πλευρό του έφτασε στη νίκη επί του Σπόρτινγκ με 70-52.

«Καθάρισε» το Σπόρντιγκ ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινες» πρόσθεσαν δύο πολύτιμους πόντους και συνεχίζουν να βρίσκονται στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία μαζί με την Ελευθερία Μοσχάτου και τον ΟΑ Χανίων.

Στο αγωνιστικό μέρος στην πρώτη περίοδο ο Παναθηναϊκός μπήκε μουδιασμένος στο παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με 9-15.  Στη δεύτερη περίοδο η εικόνα του αγώνα άλλαξε τελείως και ο ΠΑΟ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 28-27 όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο οι «πράσινες» έπιασαν πολύ καλή απόδοση και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με 43-34 στη λήξη της.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.877 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, στην τέταρτη περίοδο ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι και δεν άφησε άλλα περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του και το ματς έληξε με 70-52.Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 9-15, 28-27, 43-34, 70-52.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 23, Μαυράκη 2, Μούλη 4, Καλαμπάκου 12(4), Καρακασίδου, Πολίτη, Δίελα 3(1), Μακέι 20(1), Κούκη, Τάνσταλ 6.

Σπόρτιγκ (Σόφτσης): Κοίλια 2, Γούναρη 11(2), Σαλιάι 3, Ιωαννίδου, Ανωγειανάκη 6, Φλώρου, Κουγιανου 1, Ρέιμερ 17, Κόστοβιτς 12(1).

Σε δήλωση της μετά το τέλος του αγώνα η προπονήτρια του ΠΑΟ Ελένη Καπογιάννη επισήμανε «Πετύχαμε τον στόχο μας και πήραμε τη νίκη κόντρα στον Σπόρτινγκ  ωστόσο δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Αργήσαμε πολύ να μπούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού και αυτό είναι κάτι που δουλεύω με τις παίκτριες από την πρώτη ημέρα που ήρθα.  Η Ριντ είναι μια παίκτρια που ακόμα και στην κακή της ημέρα έχει θετικά στοιχεία να δώσει.  Η Τένσταλ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορούσαμε  να είμαστε πλήρεις στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα»

Στην εξέδρα ανάμεσα στους  700 οπαδούς του Παναθηναϊκού βρέθηκαν και ο τιμ μάνατζερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ Ρούλης Αγραπιδάκης καθώς και ο Παναγιώτης Πελεκούδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...