ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Η Euroleague θρηνεί για τον Κόμπι Μπράιαντ»

Το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης με αφορμή τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

«Η Euroleague θρηνεί για τον Κόμπι Μπράιαντ»

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: «H Εuroleague συμμετέχει στον παγκόσμιο θρήνο της μπασκετικής κοινότητας για τον πρόωρο χαμό ενός ειδώλου του αθλήματος, του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε λόγω πτώσης ελικοπτέρου την Κυριακή, σε ηλικία 41 ετών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μία από τις κόρες του έχασε και εκείνη τη ζωή της. Ο Μπράιαντ ήταν πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ που φόρεσε σε όλη την καριέρα του τη φανέλα των Λέικερς, αποχωρώντας από τα παρκέ το 2016.

“Πολύ νωρίς, το παγκόσμιο μπάσκετ έχασε έναν σπουδαίο παίκτη και πρέσβη του, τον Κόμπι, ο οποίος άγγιξε τις ζωές όλων όσων αγαπούν το άθλημά μας”, ανέφερε ο Τζόρντι Μπερτομέου. ”Εκ μέρους του οργανισμού μας και των συλλόγων, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ΝΒΑ και φυσικά στους οικείους και την οικογένεια του Μπράιαντ”.

Τα κατορθώματα του Μπράιαντ στα παρκέ ήταν θρυλικά. Εκτός των πέντε τίτλων που κατέκτησε, ήταν ο MVP της σεζόν για το 2008, ενώ αναδείχθηκε και MVP των τελικών του 2009 και του 2010″

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.