ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυτός ήταν ο Κόμπε: Πάνω από όλα άνθρωπος! (vid)

Στα social media κυκλοφορεί ένα βίντεο με τον Κόμπε Μπράιαντ να βοηθάει τα θύματα ενός τροχαίου που έγινε πριν από ένα μήνα στο Λος Άντζελες.

Αυτός ήταν ο Κόμπε: Πάνω από όλα άνθρωπος! (vid)

Δεν ήταν απλός ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος, που δεν επηρεάστηκε ποτέ από την φήμη, την δόξα και τα χρήματα. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media από ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη πριν από ένα μήνα στο Newport της Καλιφόρνια.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.