ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

H γραπτή δήλωση του Μάικ Τζόρνταν για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Ο Μάικλ Τζόρνταν με μία γραπτή του δήλωση, εξέφρασε την οδύνη για τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ.

H γραπτή δήλωση του Μάικ Τζόρνταν για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Ο Μάικλ Τζόρνταν με μία γραπτή του δήλωση, εξέφρασε την οδύνη για τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ.

«Είμαι σοκαρισμένος στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Κόμπε και της Τζιάνα. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που νιώθω. Αγαπούσα τον Κόμπε -ήταν σαν μικρός αδερφός μου. Συνηθίζαμε να συζητάμε πολύ. Θα μου λείψουν πάρα πολύ αυτές οι συζητήσεις. Ήταν ένας μεγάλος μαχητής, ένας από τους μεγαλύτερους που γνώρισε ποτέ το παιχνίδι, μία δημιουργική δύναμη. Ο Κόμπε ήταν επίσης ένας υπέροχος πατέρας που αγαπούσε βαθιά την οικογένειά του και ένιωθε μεγάλη τιμή για την αγάπη της κόρης για το παιχνίδι του μπάσκετ. Ο Ιβέτ ενώνει τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την Βανέσα, τον οργανισμό των Λέικερς και προς σε όλους τους λάτρεις του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.