ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαρούχας: «Σωστά και τα τρία πέναλτι στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε για τη διαιτησία του Βρέσκα στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός.

Βαρούχας: «Σωστά και τα τρία πέναλτι στον Παναθηναϊκό»

Μπορεί η Λάρισα να έχει εκδώσει ανακοινώσεις για τη διαιτησία, όμως η αλήθεια είναι πως και τα τρία πέναλτι που δόθηκαν στον Παναθηναϊκό το Σάββατο ήταν σωστά. Και αδιάψευστος μάρτυρας είναι φυσικά ο τηλεοπτικός φακός.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας, μάλιστα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ, ανέφερε πως σωστά ο Βρέσκας έδωσε τα πέναλτι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λάρισα-Παναθηναϊκός (Βρέσκας): «Και τα τρία πέναλτι σωστά δόθηκαν, όπως και οι κάρτες στον Μόρα και στον Καρανίκα. Το γκολ της ΑΕΛ σωστά ακυρώθηκε, γιατί ο Παπάζογλου από θέση οφσάιντ παρενοχλεί τον αντίπαλο και έκανε συμμετοχή στην φάση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...