ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΠΑΟΚ πριν από τη Βαλένθια

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 19:30, λίγες μέρες πριν από το πολύ σημαντικό ματς στη Βαλένθια.

ΠΑΟΚ πριν από τη Βαλένθια

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 19:30, λίγες μέρες πριν από το πολύ σημαντικό ματς στη Βαλένθια.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν υπολογίζει στον τραυματία Νίκο Παππά, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση και πιθανότατα να προφυλαχθεί εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού της Παρασκευής στην Ισπανία.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έχει ενοχλήσεις στον ώμο και το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί σήμερα, ώστε να είναι απολύτως έτοιμος για το ματς στη Βαλένθια.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με τους νεοαποκτηθέντες Εμ Τζέι Ρετ και ΤζαΚόρεϊ Ουίλιαμς, ενώ εκτός έμεινε ο Δημήτρης Καραμανώλης.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Συμεωνίδης, Κωνσταντινίδου και Σιμητόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.