ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένουν πολύ κόσμο με τον ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανυπομονούν για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και θέλουν πολύ να δουν πολύ κόσμο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Περιμένουν πολύ κόσμο με τον ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανυπομονούν για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και θέλουν πολύ να δουν πολύ κόσμο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” μετά τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ματς με τον δικέφαλο του βορρά. Η προετοιμασία για τον  εν λόγω αγώνα θα αρχίσει αύριο, μετά το διήμερο ρεπό που έχει δώσει ο Γιώργος Δώνης στους ποδοσφαιριστές του.

Ηδη, οι παίκτες περιμένουν πως και πως τον αγώνα με τον δικέφαλο του βορρά και θα πάνε σε αυτόν με… την μπάλα χαμηλά και με συγκέντρωση για να πάρουν αυτό που θέλουν. Στις μεταξύ τους συζητήσεις αναφέρονται στο κομμάτι του κόσμου και το πόσο πολύ θα ήθελαν να δουν, επιτέλους, καταπράσινο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Φέτος, η προσέλευση των θεατών στο γήπεδο για πολλούς και διάφορους λόγους είναι απογοητευτική, αλλά τώρα άπαντες περιμένουν ότι μετά και τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις, οι φίλαθλοι θα δώσουν δυναμικό “παρών”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι από τις 16:00, τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τίθενται σε κυκλοφορία, με την ΠΑΕ να ενημερώνει ότι όσοι πάρουν εισιτήριο για το πρώτο ματς θα έχουν έκπτωση 50% στο δεύτερο.

Η σχετική ανακοίνωση εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.