ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πούγγουρας στο panathinaikos24: «Ομοιογένεια με τον Σένκεφελντ – Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι”

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για το δίδυμο στην άμυνα με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, εξηγεί την αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού και τονίζει ότι η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κάτι ενόψει τη συνέχειας.

Πούγγουρας στο panathinaikos24: «Ομοιογένεια με τον Σένκεφελντ - Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για το δίδυμο στην άμυνα με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, εξηγεί την αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού και τονίζει ότι η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κάτι ενόψει τη συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Πούγγουρας στο panathinaikos24.gr

Για τις συνεχόμενες νίκες που έχουν ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα: «Το ξεκίνημα της σεζόν για εμάς δεν ήταν καλό. Είχαμε άσχημα αποτελέσματα τα οποία δεν μας βοηθούσαν σε κανένα σημείο. Πλέον η ομάδα με το νέο έτος έχει αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα, να πείθει με τις εμφανίσεις της και το γεγονός αυτό μας έχει ανεβάσει.

Περάσαμε από δύσκολες έδρες, πήραμε στο κύπελλο μια δύσκολη πρόκριση όπως αυτή ήρθε και παίζουμε καλύτερα. Το έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, είμαστε μέσα στους στόχους που είχαμε θέσει και στα επόμενα παιχνίδια θα κοιτάξουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.869 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόδοση της ομάδας με τη Λάρισα: «Μπήκαμε δυνατά στο ματς και δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Καταφέραμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, βγάλαμε φάσεις, βάλαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε με το δεύτερο πέναλτι να ξανασκοράρουμε και να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, αλλά έστω και στο φινάλε καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα από ένα αντίπαλο που στην έδρα μας είχαμε χάσει.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα βγήκε μπροστά, μας πίεσε, αλλά και η δική μας απόδοση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, δεν ήταν ικανοποιητική. Χάσαμε τον έλεγχο της κατοχής και το θετικό για εμάς, είναι οι τρεις βαθμοί στο τέλος».

Για το γεγονός ότι έχει φτιάξει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Σένκεφελντ: «Έχουμε ομοιογένεια, ξέρουμε ο ένας τον τρόπο που παίζει ο άλλος. Μαθαίνουμε καλύτερα τον τρόπο να προσεγγίζουμε τις φάσεις που μας δημιουργούν οι αντίπαλοι και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε καλά. Με τη Λάρισα δεν αντιμετωπίσαμε κίνδυνο και λόγω του συστήματος που έπαιξε η αντίπαλος ομάδα, αλλά και το γεγονός πως όλοι μας είχαμε πολύ καλή εικόνα που δεν επέτρεψε τους αντίπαλους επιθετικούς να δημιουργήσουν φάσεις».

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ και την κλήρωση για το κύπελλο: «Όπως έχουμε δειξει και στο ματς της Τούμπας αλλά και στα επόμενα ματς είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αν εξαιρέσουμε τον ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουμε υστερήσει σε κανένα άλλο ματς. Είναι δύσκολη η κλήρωση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

Πρώτο πράγμα στο μυαλό μας είναι το ματς του πρωταθλήματος που ακολουθεί στην έδρα μας και μετά θα σκεφτούμε το ματς του Κυπέλλου. Θα τα αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά. Στα ματς του κυπέλλου θα πάμε ξεκάθαρα για την πρόκριση και έχω ελπίδα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.