ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει στην Ορλεάν ο Μολό

Στη γαλλική Ορλεάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιοάν Μολό που αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει στην Ορλεάν ο Μολό

Στη γαλλική Ορλεάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιοάν Μολό που αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Τα διαδικαστικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Γάλλου εξτρέμ από το τριφύλλι στην Ορλεάν. Ο Γάλλος εξτρέμ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της πατρίδας του και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι.

Η Ορλεάν αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς σε 20 παιχνίδια και με την προσθήκη του έμπειρου εξτρέμ ελπίζει πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς ώστε να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.