ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Με επιτυχία στέφθηκε το 4ο Τρόπαιο κολύμβησης

Ολοκληρώθηκε το 4ο Τρόπαιο κολύμβησης Παναθηναϊκού προαγωνιστικών κατηγοριών που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο και διοργάνωσε το «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός: Με επιτυχία στέφθηκε το 4ο Τρόπαιο κολύμβησης

Ολοκληρώθηκε το 4ο Τρόπαιο κολύμβησης Παναθηναϊκού προαγωνιστικών κατηγοριών που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο και διοργάνωσε το «τριφύλλι».

Συνολικά η διοργάνωση είχε 780 συμμετοχές από 39 σωματεία και έχει μπει στο καλεντάρι των σπουδαίων αγώνων κολύμβησης.

Κατά τη δεύτερη ημέρα των αγώνων ο Παναθηναϊκός ανέβηκε έξι φορές στο βάθρο με τις εξής αθλήτριες:

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μαρία Κουτσονίκα 3η  στα 50μ. πεταλούδα  12 ετών

Γεωργία Νίκα 3η στα 50μ. πεταλούδα  9 ετών

Άννα Μαρία Τσιώλη  3η στα 200μ. ελεύθερο 10 ετών

Ειρήνη Παλληκαρά 3η στα 100μ.  πρόσθιο 12 ετών

Δέσποινα Πλεξουσάκη 3η  3η στα 200μ. μικτή ατομική 12 ετών

Μαρία Γαϊτανίδη 3η στα 200μ. μικτή ατομική 11 ετών

Αξίζει να σημειωθεί ότι χαιρετισμό απεύθυνε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αναφέροντας:

«Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση σας να παραβρεθώ στους κολυμβητικούς αγώνες που διοργανώνει ο σύλλογος σας. Τα υδάτινα αθλήματα μας έχουν χαρίσει πολλές διεθνείς διακρίσεις και σημαντικές στιγμές χαράς και εθνικής υπερηφάνειας. Πρόκειται για αθλήματα που καλλιεργούν το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού.

Κυρίες και κύριοι στον τομέα του αθλητισμού διανύουμε μια χρονιά ιδιαιτέρως σημαντική καθώς πρόκειται να διεξαχθούν Ολυμπιακοί και Παρολυμπιακοί αγώνες στο Τόκιο το 2020. Ετοιμάζουμε μια σειρά δράσεων όπως η καμπάνια «Υιοθέτησε έναν αθλητή»  με τις οποίες εταιρείες, φορείς μέχρι τον απλό πολίτη θα είναι αρωγοί στην προετοιμασία των αθλητών μας και θα γίνουν συμμέτοχοι  στο όνειρο τους για να κατακτήσουν την κορυφή.

Εμείς θέλουμε και δουλεύουμε ώστε ο αθλητισμός να γίνει τρόπος ζωής. Ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιδέα του Ολυμπισμού, την ευγενή άμιλλα, τον σεβασμό, την ομαδικότητα, το κάλλος και εν τέλει την αριστεία και το πνευματικό ήθος».

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες  έγιναν παρουσία της Λουκίας Κεφαλογιάννη που είναι Αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα καθώς και του Αντιπροέδρου ΔΣ του ΟΑΚΑ Μανώλη Δετοράκη.

Επίσημοι χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι εξής: ΟΠΑΠ, Νίκη εκδοτική, Dole, Poolsport, Ευρώπη Ασφαλιστική, Patistas cosmetics, Όμιλος Υγεία, Beaucup, 3E Altion και  Turbo.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με το IST College, αρκετοί φοιτητές του προγράμματος MBA in Sports Management είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν και να συμβάλλουν στην επιτυχή διεξαγωγή του Τροπαίου.

Τέλος, οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.