ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Πρώτος στο Λουξεμβούργο ο Γκικόπουλος

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού Σπύρος Γκικόπουλος στο Eurommet που έγινε στο Λουξεμβούργο.

Παναθηναϊκός: Πρώτος στο Λουξεμβούργο ο Γκικόπουλος

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού Σπύρος Γκικόπουλος στο Eurommet που έγινε στο Λουξεμβούργο.

Ο αθλητής του «τριφυλλιού» κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο εφήβων με χρόνο 28.78 σε προκριματικό και τελικό, πλησιάζοντας το όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα των εφήβων που είναι 28.69.

Παράλληλα ο Γκικόπουλος έπεσε και στα 100μ. πρόσθιο που πάλεψε για μια αξιοπρεπή εμφάνιση και ήταν 17ος  ενώ στην διοργάνωση συμμετείχε από πλευράς Παναθηναϊκού και ο Κώστας Αποστολάκος με θετικά δείγματα στα 50μ. ελεύθερο (57ος), στα 100μ. ελεύθερο (10ος) και στα 50μ. πεταλούδα (33ος)

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 338.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα παρόντας ήταν και ο Μαρίνος Μιτέλλας που στάθηκε αξιοπρεπώς στην διοργάνωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.