ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει εξέλιξη με Ινσούα και σέντερ φορ»

Δύσκολα πλέον θα αποκτηθεί επιθετικός από τον Παναθηναϊκό ενώ το ίδιο ισχύει και με την αποχώρηση του Εμάνουελ Ινσούα, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM o Διονύσης Δεσύλλας.

Δεσύλλας: «Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει εξέλιξη με Ινσούα και σέντερ φορ»

Ως… έχει θα μείνει, πλην απροόπτου τουλάχιστον, το ρόστερ του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας, κάνοντας ειδική μνεία στην αποχώρηση του Εμάνουελ Ινσούα αλλά και τον ερχομό ενός επιθετικού…

«Είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσει ο Ινσούα, που μάλλον δεν ήταν προτεραιότητα για την Αλ Ουάχντα. Φαίνεται ότι δεν θα έρθει πρόταση, αλλά δεν αποκλείω τίποτα ακόμα και την τελευταία στιγμή. Δύσκολα όμως θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός για επιθετικό. Γενάρη μήνα να βρεις κάτι που θα σου κάνει δεν είναι εύκολο…», σχολίασε μεταξύ άλλων επί του θέματος.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στα δεδομένα της απόκτησης του Καρλίτος αλλά και την επικείμενη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το PAO Alive.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.