ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θέλω να πεθάνω νέος, να περάσω στην αθανασία»: Η προφητική δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ

Αποκαλύψεις!

«Θέλω να πεθάνω νέος, να περάσω στην αθανασία»: Η προφητική δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ

Σύμφωνα με όσα είπε ο Μακ Γκρέιντι στο ESPN, ο Κόμπι Μπράιαντ, του είχε πει στην αρχή της καριέρας του «θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία»

«Μου έλεγε “θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία. Θέλω να κάνω την καριέρα μου, να γίνω και καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν και θέλω να πεθάνω νέος… Και τότε σκεφτόμουν ότι ήταν τελείως τρελός που τα έλεγε αυτά» είπε ο Μακ Γκρέιντι δηλώνοντας «συντετριμμένος» με τον χαμό του 41χρονου Κόμπι.

Συγκλονίζουν τα λόγια Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Το NBA γνωστοποίησε την αναβολή της αναμέτρησης Λος Άντζελες Λέικερς-Λος Άντζελες Κλίπερς, η οποία ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τρίτη 28/1 (σ.σ. ξημερώματα Τετάρτης για την Ελλάδα) στο «Στέιπλς Σέντερ», μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο θρύλος των Λέικερς, ο οποίος κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα στα 20 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των «λιμνανθρώπων», έχασε τη ζωή του μαζί με την 13χρονη κόρη του σε δυστύχημα με ελικόπτερο, το οποίο συνετρίβη σε λόφο έξω από την πόλη Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, με συνολικό απολογισμό εννέα νεκρούς. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η απόφαση αναβολής πάρθηκε από σεβασμό για τους Λέικερς, οι οποίοι θρηνούν την απώλεια του Μπράιαντ, ενώ ο αγώνας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Από την πλευρά τους, οι Λέικερς αναφέρουν μεταξύ άλλων σε δική τους ανακοίνωση ότι «οι Λέικερς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους εσάς για την τρομερή υποστήριξη και τα συλλυπητήρια. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους εμάς. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την οικογένεια Μπράιαντ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.