ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καμπετσής στο Panathinaikos24: «Θέλω να προσφέρω – Να έρθει ο κόσμος με ΠΑΟΚ”

Ο Αργύρης Καμπετσής μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για την επιθυμία του να δώσει πολλά περισσότερα στην ομάδα, αναφέρεται στη βελτίωση του Παναθηναϊκού και καλεί τους οπαδούς να δώσουν δυναμικό "παρών" στο ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Καμπετσής στο Panathinaikos24: «Θέλω να προσφέρω - Να έρθει ο κόσμος με ΠΑΟΚ

Ο Αργύρης Καμπετσής μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για την επιθυμία του να δώσει πολλά περισσότερα στην ομάδα, αναφέρεται στη βελτίωση του Παναθηναϊκού και καλεί τους οπαδούς να δώσουν δυναμικό “παρών” στο ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Αργύρη Καμπετσή στο panathinaikos24.gr

Για τις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Είμαστε σε καλή κατάσταση ψυχολογικά και αγωνιστικά. Οι νίκες μας και οι καλές εμφανίσεις μας έχουν δώσει επιπλέον κίνητρο και έχουμε απελευθερωθεί. Έχουμε διάθεση, κάνουμε πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μπορούμε ακόμα καλύτερα. Μην ξεχνάμε πως περάσαμε μια πολύ δύσκολο περίοδο και αυτό μας είχε ρίξει και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Τα συνεχόμενα ματς μπορεί σε άλλες ομάδες να έφερναν ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά εμάς μας έδωσαν κίνητρο για να βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα τέσσερα ντέρμπι που ακολουθούν: «Έχουμε δείξει πως με τις ομάδες που βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με εμάς τα καταφέρνουμε μια χαρά. Είναι πολύ δύσκολα τα ματς και συνεχόμενα, αλλά έχουμε πίστη ότι μπορούμε να φανούμε αντάξιοι της ομάδας και της φανέλας που φοράμε. Ακόμα και στον πρώτο γύρο που είχαμε πρόβλημα πέρα από την αναμέτρηση με τον Άρη, καταφέραμε να σταθούμε επάξια και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να έχουμε κατακτήσει περισσότερους βαθμούς».

Για τον κόσμο της ομάδας και αν έχουν καταφέρει να τους ξαναφέρουν κοντά στην ομάδα: «Νομίζω πως με τις τελευταίες μας εμφανίσεις έχουμε καταφέρει να τους φέρουμε περισσότερο κοντά μας. Εμείς θέλουμε πάντα το γήπεδο γεμάτο σε όσα περισσότερα ματς μπορεί ο κόσμος να έρθει και αρχής γενομένης με τον ΠΑΟΚ πιστεύω πως θα είναι στο πλευρό μας ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη νίκη και να τους δώσουμε χαρά κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο».

Για τη δική του εμφάνιση στην ενδεκάδα και την απόδοσή του: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει ρυθμό για να μπορέσει να κριθεί. Εγώ με τη σειρά μου στο ματς με τη Λάρισα είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση που έκανα, όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα. Θέλω να παίζω περισσότερο, να προσφέρω περισσότερα πράγματα στην ομάδα, όμως από κει και πέρα, ο προπονητής επιλέγει ποιους θα χρησιμοποιήσει και σε ποια στιγμή.

Είχαμε την ατυχία να έχει ίωση ο Μακέντα, αλλά πιστεύω πως τα καταφέραμε ιδανικά. Ο προπονητής με ενημέρωσε πως θα ξεκινήσω και πως θα πρέπει να παίξω χωρίς να έχω άγχος. Πιστεύω να τα κατάφερα και να τον άφησα ικανοποιημένο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...