ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ραγίζει καρδιές το βίντεο του ΝΒΑ για τον Κόμπε! (vid)

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε το ΝΒΑ για τον Κόμπε Μπράιαντ, με την αφήγηση που το συνοδεύει να... τσακίζει κόκκαλα.

Ραγίζει καρδιές το βίντεο του ΝΒΑ για τον Κόμπε! (vid)

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε το ΝΒΑ για τον Κόμπε Μπράιαντ, με την αφήγηση που το συνοδεύει να… τσακίζει κόκκαλα.

Μέσα σ’ ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν 4′, το ΝΒΑ προσπάθησε να συνοψίσει τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του «Black Mamba». Σ’ αυτό θα δείτε ορισμένες από τις πιο ιστορικές σκηνές με τον ίδιο πρωταγωνιστή, αλλά αυτό που αξίζει περισσότερο είναι η αφήγηση που συνοδεύει την εικόνα.
Δείτε το βίντεο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ