ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το «Στήσιμο του Αιώνα»

Άρθρο-κόλαφος κατά του Ολυμπιακού, του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Λευτέρη Αυγενάκη δημοσίευσε το zougla.gr, αναλύοντας διεξοδικά το πώς οδηγηθήκαμε στην «Εκτρωματική εισήγηση της Ε.Ε.Α.» και αναφέροντας πως «Το Παρακράτος που λυμαίνεται εδώ και δεκαετίες τη χώρα ΔΕΝ θέλει τον Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα».

Το «Στήσιμο του Αιώνα»

Άρθρο-κόλαφος κατά του Ολυμπιακού, του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Λευτέρη Αυγενάκη δημοσίευσε το zougla.gr, αναλύοντας διεξοδικά το πώς οδηγηθήκαμε στην «Εκτρωματική εισήγηση της Ε.Ε.Α.».

Αναλυτικά εδω

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.