ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοι ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό και μόνο!

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει μόνο τον... Παναθηναϊκό και απέχει απ' όλα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ολοι ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό και μόνο!

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει μόνο τον… Παναθηναϊκό και απέχει απ’ όλα όσα τραγελαφικά συμβαίνουνσ το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η κατάσταση είναι, άλλωστε, γνωστή. Τα… μαγειρέματα δίνουν και παίρνουν, ο ΠΑΟΚ μετά την παρέμβαση της κυβέρνησης της ΝΔ δεν πέφτει (ούτε η Ξάνθη), η ρετσινιά, όμως, του μένει και η ιστορία θα γράφει ότι ο δικέφαλος του βορρά δεν υποβιβάζεται και σώθηκε από την Πολιτεία.

Από την άλλη, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα επιβληθεί αφαίρεση βαθμών (από πέντε έως 10), κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα… κατηφορίζει προς Πειραιά και στον Ολυμπιακό! Καταλαβαίνει κανείς, ότι στο τέλος της ημέρας, η ομάδα του Πειραιά βγαίνει ουσιαστικά κερδισμένη, ενώ ο ΠΑΟΚ χάνει, αλλά τελικά δεν υποβιβάζεται! Και ένα πρωτάθλημα… ροντέο συνεχίζεται με τον παραλογισμό στα ύψη και όχι μόνο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει μόνο το συμφέρον του, όπως πρέπει και επιβάλλεται. Ο Σύλλογος Μεγάλος, μπορεί να βρίσκεται σε κρίση, όμως δεν πρόκειται να μπει σε μονοπάτια επικίνδυνα και σε τραγελαφικές καταστάσεις που συνεχίζουν να απαξιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Το τριφύλλι έχει μπροστά του μια σειρά δύσκολων αγώνων, αρχής γενομένης απ’ αυτό με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο γα το πρωτάθλημα. Ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί, να δώσει δυναμικό “παρών” στις κερκίδες, να φωνάξει δυνατά υπέρ του Παναθηναϊκού και να στηρίξει την ομάδα με στόχο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ολοι στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό και μόνο!

Θυμίζουμε τη διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παράλληλη έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων του παιχνιδιού της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο και της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Τα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου από τις 4 μ.μ. της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020.

Δεδομένου ότι η ημερομηνία διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ δεν έχει οριστεί από την ΕΠΟ, στο έντυπο του εισιτηρίου θα αναγράφεται ως ημερομηνία «Φεβρουάριος 2020».

Αγοράζοντας εισιτήριο για τον αγώνα πρωταθλήματος, μπορείτε να κάνετε χρήση του barcode ώστε να προμηθευτείτε εισιτήριο για το ματς Κυπέλλου με έκπτωση 50% επί της αρχικής αξίας του εισιτηρίου! Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν και να αγοράσουν στη μισή τιμή το εισιτήριο του αγώνα Κυπέλλου, θα πρέπει να προχωρήσουν τη διαδικασία στο www.viva.gr.

Για κάθε αγώνα μεμονωμένα όσοι επιλέξουν την αγορά του εισιτηρίου ηλεκτρονικά, θα επωφεληθούν έκπτωση 2 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι εφέτος για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η έκδοση Κάρτας Φίλου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, με την καταβολή 10 ευρώ μαζί με την αγορά του εισιτηρίου του πρώτου αγώνα της σεζόν που θα παρακολουθήσει κάθε φίλαθλος. Η έκδοση Κάρτας Φίλου είναι υποχρεωτική σε όλους πλην των παιδιών κάτω των 5 ετών, τα οποία ούτως ή άλλως δεν χρειάζονται εισιτήριο για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση από τα εκδοτήρια και μέσω internet και των VIVA Spots τόσο για τον αγώνα πρωταθλήματος όσο και αυτόν του Κυπέλλου Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ είναι:

-Θύρα 3, 15: 10 ευρώ από Internet και εκδοτήρια.

– Θύρα 5, 13: 13 ευρώ από το Internet και 15 ευρώ από τα εκδοτήρια.

– Θύρες 7, 11: 18 ευρώ από το Internet και 20 ευρώ από τα εκδοτήρια.

– Θύρα 9: 23 ευρώ από το Internet και 25 ευρώ από τα εκδοτήρια.

– Θύρα 29: 38 ευρώ από το Internet και 40 ευρώ από τα εκδοτήρια.

– Ρ1: 58 ευρώ από το Internet και 60 ευρώ από τα εκδοτήρια.

Η διάθεσή τους στα εκδοτήρια θα γίνεται ως εξής Δευτέρα – Παρασκευή από την Αίθουσα Κασιμάτη (Ολυμπιακό Στάδιο) 09:30-17:30, ανήμερα του αγώνα πρωταθλήματος από τα εκδοτήρια στο σταθμό Ειρήνης του ΗΣΑΠ 13.00-19.30, στην Κύμης 14:30-19:30, Βορειοανατολική Είσοδο ΟΑΚΑ 16:30-19:30.

Παράλληλα οι φίλαθλοι, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva. Στα καταστήματα Wind ,Seven Spots, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, Τεχνόπολη και Viva kiosk στο Σύνταγμα γίνεται Έκδοση και εξόφληση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες. Στα καταστήματα Metro, My Market, Bp, ΕΚΟ και Shell γίνεται μόνο εξόφληση των κρατήσεων που γίνονται online ή τηλεφωνικά.

Στο πλαίσιο «Παναθηναϊκός για όλους» διατίθενται δωρεάν 300 εισιτήρια σε ανέργους αλλά και δωρεάν εισιτήρια σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και τους συνοδούς τους. Σε ό,τι αφορά τους ανέργους, οι ενδιαφερόμενοι θα στέλνουν το αίτημα τους στο mail [email protected] με τίτλο θέματος ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, επισυνάπτοντας ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το έντυπο «Αποδεικτικό Ανανέωσης Δελτίου Ανεργίας» ή «Βεβαίωση Χρόνου Ανεργίας». Τα συγκεκριμένα έντυπα είναι απαραίτητα διότι αναγράφουν τη διάρκεια ισχύς της κάρτας ανεργίας αλλά και τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την έκδοση κάθε εισιτηρίου. Τα αιτήματα  μπορούν να αποστέλλονται μέχρι και την τελευταία εργάσιμη ημέρα, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα δωρεάν εισιτήριο. Από τη στιγμή που τα στοιχεία του mail θα είναι επαρκή και εφόσον δεν έχει εξαντληθεί ο διαθέσιμος αριθμός των 300 εισιτηρίων ανά αγώνα, η ΠΑΕ θα αποστέλλει ηλεκτρονικά μέσω mail το δωρεάν εισιτήριο. Σημειώνεται ότι τα εκδοτήρια δεν είναι διαθέσιμα ούτε για την υποβολή σχετικών αιτημάτων από ανέργους φιλάθλους ούτε για την παραλαβή των δωρεάν εισιτηρίων.

Σε ό,τι αφορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στέλνουν mail στο [email protected] επισυνάπτοντας πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή οποιοδήποτε κρατικό έγγραφο που να πιστοποιεί την ιδιαιτερότητα και παράλληλα να καταγράφεται ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο, δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο [email protected].

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...