ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Από νωρίς στο γήπεδο»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της κάλεσε τον κόσμο να πάει από νωρίς την Κυριακή στο γήπεδο λόγω της αυξημένης παρουσίας φιλάθλων.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Από νωρίς στο γήπεδο»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της επικείμενης αναμέτρησης του Ολυμπιακού Σταδίου, να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία, καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να συμβάλουν στην ομαλότητα. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30.

Δεδομένων των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και του διπλού σωματικού ελέγχου που θα διενεργηθεί στους φιλάθλους τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες, είναι προτιμότερο σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο να προτιμήσουν την ηλεκτρονική διάθεση μέσω του σάιτ της viva (www.viva.gr) και όχι τα εκδοτήρια του γηπέδου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.