ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Σοντερίσκε ο Μαυρομμάτης

Στη Δανία και τη Σοντερίσκε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φάνης Μαυρομμάτης.

Στη Σοντερίσκε ο Μαυρομμάτης

Στη Δανία και τη Σοντερίσκε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φάνης Μαυρομμάτης.

Ο νεαρός στόπερ αναχώρησε για τη Δανία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο παίκτης παραχωρείται από τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, από τη στιγμή που έχει χάσει τη θέση του στο τριφύλλι, λόγω της παρουσίας του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έχει “δέσει” ως δίδυμο με τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 129.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.