ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός A.O.: «Την επόμενη φορά θα αποχωρήσουμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απέχθειας

Για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Σπόρτινγκ την Κυριακή (26/01) στο «Π. Γιαννακόπουλος», ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πήρε θέση.

Παναθηναϊκός A.O.: «Την επόμενη φορά θα αποχωρήσουμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απέχθειας

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη με επίσημη ανακοίνωσή της, κάνει γνωστό πως την επόμενh φορά που θα συμβεί παρόμοιο περιστατικό το τμήμα που επρόκειτο να αγωνιστεί δεν θα το πράξει σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είναι ένας Σύλλογος με Αρχές, Αξίες και Ιστορία 112 ετών. Παραμένοντας πιστοί σε όλα αυτά αλλά και συνεπείς στα πιστεύω μας δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω σε γεγονότα που προσβάλλουν τον Σύλλογο και προάγουν μεθόδους που αμαυρώνουν την Ιστορία του.
Την Κυριακή 26/1 στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών με τον Σπόρτιγκ, 50 άτομα εισέβαλαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια μην υπολογίζοντας τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που βρίσκονταν στην είσοδο του «Παύλος Γιαννακόπουλος».Κατόπιν τούτου δηλώνουμε ρητά πως την επόμενη φορά που θα λάβει χώρα ανάλογο περιστατικό σε οποιοδήποτε γήπεδο που αγωνίζεται τμήμα του Συλλόγου μας, αυτό δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απέχθειας σε αυτές τις μη Παναθηναϊκές τακτικές και συμπεριφορές».

HIGHLIGHTS