ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Live: Χωρίς Αλαφούζο και Μελισσανίδη ξεκίνησε η δίκη της «Συμμορίας»

Δεν δίνουν το «παρών» στην... πρεμιέρα της δίκης της "Συμμορίας" ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, που είναι δύο από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης. Καταθέτει ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Live: Χωρίς Αλαφούζο και Μελισσανίδη ξεκίνησε η δίκη της «Συμμορίας»

Δεν δίνουν το «παρών» στην… πρεμιέρα της δίκης της “Συμμορίας” ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, που είναι δύο από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης. Καταθέτει ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ