Σάστρε: «Εξαιρετικός και δυνατός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»
Εξαιρετική ομάδα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, ο Ζοάν Σάστρε μιλώντας για την αναμέτρηση της Παρασκευής (31/1, 22:00).

Εξαιρετική ομάδα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, ο Ζοάν Σάστρε μιλώντας για την αναμέτρηση της Παρασκευής (31/1, 22:00).
Ο Ισπανός φόργουορντ της Βαλένθια κλήθηκε να σχολιάσει τον Παναθηναϊκό και όπως τόνισε, το «τριφύλλι» είναι δύσκολη ομάδα, αλλά θα πρέπει να νικήσουν.
«Πηγαίνουμε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο κι επίσης ξέρουμε ότι θα πρέπει να νικήσουμε, αν θέλουμε να μείνουμε στις θέσεις των πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα και γι’ αυτό θα χρειαστούμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο για 40 λεπτά».
Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox