ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: “Αν δεν συμμορφωθούν οι παράγοντες θα αποβληθούν από την Ευρώπη – Μνημόνιο με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ”

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την παρέμβαση της κυβέρνησης στο θέμα ΠΑΟΚ - Ξάνθης, απείλησε με grexit και τόνισε ότι καλεί την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ για υπογραφή μνημονίου για τη σωτηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μητσοτάκης:

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την παρέμβαση της κυβέρνησης στο θέμα ΠΑΟΚ – Ξάνθης, απείλησε με grexit και τόνισε ότι καλεί την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ για υπογραφή μνημονίου για τη σωτηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Προειδοποιώ όσους δυναμιτίζουν κοινωνική ομαλότητα να ξεχάσουν τα σχέδια τους. Η κυβέρνηση έχει τρόπο να προστατέψει την κοινωνία και θα απαντήσει κατάλληλα. Οι ελληνικοί σύλλογοι θα αποκλειστούν από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και οι ιδιοκτήτες τους θα χάσουν τα έξοδα τους. Στην περίπτωση που το αρρωστο κλίμα συνεχιστεί επί μακρον θα αναγκαστούμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Καλύτερα κανένα πρωτάθλημα παρά αυτό πουν έχουμε τωρα”

«Οι πρόεδροι των 2 ομοσπονδιών θα προσκληθούν προσωπικά για να συντάξουν μαζί μας ένα μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μνημόνιο σημαίνει κανόνες και διεθνή παρακολούθηση στοιχεία  που στη περίπτωση μας, πρέπει να εισαχθούν και εδώ από την παγκόσμια αθλητική εμπειρία. Με διεθνή βοήθεια θα ξεκινήσει η ανάταξη του αθλήματος»

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...