ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: “Αν δεν συμμορφωθούν οι παράγοντες θα αποβληθούν από την Ευρώπη – Μνημόνιο με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ”

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την παρέμβαση της κυβέρνησης στο θέμα ΠΑΟΚ - Ξάνθης, απείλησε με grexit και τόνισε ότι καλεί την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ για υπογραφή μνημονίου για τη σωτηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μητσοτάκης: “Αν δεν συμμορφωθούν οι παράγοντες θα αποβληθούν από την Ευρώπη – Μνημόνιο με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ” | panathinaikos24.gr

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την παρέμβαση της κυβέρνησης στο θέμα ΠΑΟΚ – Ξάνθης, απείλησε με grexit και τόνισε ότι καλεί την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ για υπογραφή μνημονίου για τη σωτηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετάλλαξη Όμικρον: Το νέο σύμπτωμα πριν βγεις θετικός που δείχνει ότι κόλλησες τον ιό
Μετάλλαξη Όμικρον: Το νέο σύμπτωμα πριν βγεις θετικός που δείχνει ότι κόλλησες τον ιό 695.535 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Προειδοποιώ όσους δυναμιτίζουν κοινωνική ομαλότητα να ξεχάσουν τα σχέδια τους. Η κυβέρνηση έχει τρόπο να προστατέψει την κοινωνία και θα απαντήσει κατάλληλα. Οι ελληνικοί σύλλογοι θα αποκλειστούν από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και οι ιδιοκτήτες τους θα χάσουν τα έξοδα τους. Στην περίπτωση που το αρρωστο κλίμα συνεχιστεί επί μακρον θα αναγκαστούμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Καλύτερα κανένα πρωτάθλημα παρά αυτό πουν έχουμε τωρα”

«Οι πρόεδροι των 2 ομοσπονδιών θα προσκληθούν προσωπικά για να συντάξουν μαζί μας ένα μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μνημόνιο σημαίνει κανόνες και διεθνή παρακολούθηση στοιχεία  που στη περίπτωση μας, πρέπει να εισαχθούν και εδώ από την παγκόσμια αθλητική εμπειρία. Με διεθνή βοήθεια θα ξεκινήσει η ανάταξη του αθλήματος»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close