ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(22:00, Live: Panathinaikos24,gr, NOVASPORTS 2)

Νίκη για την… εκτόξευση!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Βαλένθια εκτός έδρας με στόχο τη νίκη, που θα τον ανεβάσει και ψιλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Νίκη για την... εκτόξευση!

Το τριφύλλι έχοντας ήδη τρεις σερί νίκες αντιμετωπίζει σήμερα στην Ισπανία τη Βαλένθια και μοναδικό στόχο έχει να φύγει με το διπλό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο τη νίκη, με την οποία θα ανέβει στις 14 και θα πιάσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην 5η θέση της διοργάνωσης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Παππάς, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ώμο και είναι κανονικά μαζί με την ομάδα. Μεγάλη η απουσία του Τζόρνταν Λόιντ για την Βαλένθια.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε για το ματς: «Η Βαλένθια είναι μια εξαιρετική ομάδα στην επίθεση, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ισπανικές. Σουτάρουν πολύ καλά έξω από τη γραμμή των 6,75μ., ενώ είναι καλοί και κάτω από το καλάθι. Πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα προστατεύσουμε τη ρακέτα μας κρατώντας τους μακριά από αυτή και να αποτρέψουμε από το να βρουν ελεύθερα σουτ τριών πόντων. Ευχόμαστε να είναι ένα κλειστό παιχνίδι και στο τέλος να κερδίσουμε εμείς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.