ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Γκρόιτερ, γκολ στη Χάβρη και under στη Βαλένθια!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Γκρόιτερ, γκολ στη Χάβρη και under στη Βαλένθια!

Αυξημένο το ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι (31/01) με αγωνιστική δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τη Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στον stoiximan. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Δε χάνει η Γκρόιτερ

Στις 19:30, στην Continental Arena, η Ρέγκενσμπουργκ υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στη Β’ κατηγορία της Γερμανίας.

Η Ρέγκενσμπουργκ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 29 πόντους και τέρματα 33-28, στο -5 από την πρώτη τριάδα. Στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος επικράτησε εντός έδρας του Ανόβερου με 1-0, ενώ πριν τη χειμερινή διακοπή είχε βγάλει διπλό (2-3) στο Μπόχουμ.

Η Γκρόιτερ κατατάσσεται 7η, με έναν πόντο λιγότερο από τη σημερινή της αντίπαλο. Εντυπωσιακή στην επιστροφή της από τη διακοπή, επικράτησε με 3-0 της Ζανκτ Πάουλι εντός έδρας. Ο Χργκότα άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 86’ και το 93’, με τους γηπεδούχους να έχουν σύνολο 23 τελικές!

Η Γκρόιτερ έχει καλή πρόσφατη παράδοση απέναντι στη Ρέγκενσμπουργκ και έχει τη δυναμική να πάρει αποτέλεσμα απόψε. Επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 1.75. 

Ανοιχτό παιχνίδι στη Χάβρη

Στις 21:00, στο Stade Oceane, η Χάβρη φιλοξενεί τη Λανς για την 22η αγωνιστική της Ligue 2.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 35 πόντους (9-8-4), εντός των playoffs ανόδου και στο -7 από την απευθείας άνοδο. Σε πολύ καλό “φεγγάρι” από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά, μετρά 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε αυτό το διάστημα.

Η Λανς είναι 2η στην κατηγορία με 42 πόντους (12-6-3) και τέρματα 32-17. Προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με 1-1 απέναντι σε Γκινγκάμπ (εκτός) και Κλερμόν (εντός), αλλά διατηρεί απόσταση τριών πόντων από την 3η Αζαξιό. Στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το G/G.

Η Χάβρη είναι ανεβασμένη και θα παίξει για τη νίκη ώστε να μειώσει την απόσταση της από τη Λανς, η οποία έχει τάση στα αμφίσκορα τελευταία. Επιλογή μας το Goal/Goal, σε απόδοση 1.87. 

Με το Under στη Βαλένθια

Στις 22:00, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Fuente de San Luis απέναντι στη Βαλένθια, για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Ισπανοί βρίσκονται στην 8η θέση με ρεκόρ 10-11, οριακά εντός playoffs. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκαν στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 81-70, ενώ νωρίτερα είχαν βγάλει δύο διπλά στη Ρωσία απέναντι στην Κίμκι και τη Ζενίτ. 6-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από 6 διαδοχικές νίκες για όλες τις διοργανώσεις, τρεις σερί στην Ευρωλίγκα. Όλες στο ΟΑΚΑ, κατά σειρά απέναντι σε Μπάγερν, Ζαλγκίρις και Βιλερμπαν. Βρίσκεται στην 6η θέση με ρεκόρ 13-8 και με νίκη απόψε πλησιάζει στις δύο νίκες από την 4αδα. 4-5 το ρεκόρ του μακριά από την Αθήνα.

Η Βαλένθια θα επιχειρήσει να κρατήσει χαμηλά το ρυθμό, από τη στιγμή που λείπει ο Λόιντ, αφού δεν την ευνοεί ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ. Επιλογή μας το Under 174, σε απόδοση 1.92. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE