ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατζηγιοβάνης : «Θέλω την τρίτη θέση και το Κύπελλο» (vid)

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στο ΟΠΑΠ Game και μεταξύ άλλων τόνισε ότι θέλει φέτος να κατακτήσει το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και την τρίτη θέση.

Χατζηγιοβάνης : «Θέλω την τρίτη θέση και το Κύπελλο» (vid)

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό, για το δύσκολα πρόγραμμα που ακολουθεί, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Μεταξύ άλλων είπε στο ΟΠΑΠ GAME TV:

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ: «Τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια που έρχονται είναι δύσκολα. Αλλά είναι η χαρά του κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει τέτοια παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Κι έτσι ετοιμαζόμαστε σιγά – σιγά μες στη βδομάδα για το παιχνίδι που έρχεται.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις συνεχόμενες νίκες και τα γκολ: «Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια έχουμε γίνει αποτελεσματικοί, κάτι που μας έλειπε. Και το καλό είναι ότι δεν δεχόμαστε γκολ εύκολα. Έχουμε την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Κάτι που φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Για την τέταρτη θέση: «Βεβαίως είμαστε στην τέταρτη θέση και είναι κάτι που αξίζουμε. Τώρα πλέον κυνηγάμε την τρίτη θέση».

Για το τι έχει αλλάξει το τελευταίο καιρό και τα αποτελέσματα έρχονται: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που δουλεύουμε. Όταν δουλεύεις κάποια στιγμή θα επιβραβευτείς. Δεν μας ήρθαν οι νίκες στον πρώτο γύρο, αλλά μας έρχονται στον δεύτερο. Και έχουμε καλύψει τα κακά αποτελέσματα του πρώτου γύρου»

Για το τι τους λέει ο Δώνης για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται: «Ο κόουτς μας λέει ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γι΄ αυτά τα ματς, να ξεκουραζόμαστε σωστά μετά την προπόνηση».

Για το αν τηρεί ο ίδιος αυτά που πρέπει: «Κάνω ακριβώς ότι χρειάζεται ένας επαγγελματίας. Κάθε εβδομάδα κάνω το ίδιο πρόγραμμα».

Για το κατά πόσο θα βοηθήσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Ήδη μας έχουν βοηθήσει, φαίνεται αυτό. Χρειαζόμασταν παίκτες στην ομάδα. Το καλό είναι ότι μας έχουν βγει οι Ναγκί και Ανουάρ. Τώρα περιμένουμε τους Καρλίτος και Αγιούμπ».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του για φέτος: «Μου είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου. Θέλω να κατακτήσουμε το κύπελλο, θέλω να βγούμε στην τρίτη θέση και να παίξω στην Εθνική Ελλάδος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.