ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έβγαλε η κληρωτίδα!

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους «16» του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών σε νοκ άουτ ματς.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός έβγαλε η κληρωτίδα!

Όπως βγήκε και από την κλήρωση ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι, πολύ νωρίς στη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός είναι ο κυπελλούχος Ελλάδος και απόλυτος κυρίαρχος στις εν Ελλάδι διοργανώσεις και δε θέλει φυσικά να παραδώσει τα σκήπτρα του τόσο νωρίς στον θεσμό.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη μετά τη μεγάλη περιπέτεια έρχεται και μάλιστα με φόρα με στόχο να επανέλθει και πάλι στη διεκδίκηση των τίτλων. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου. Γηπεδούχος θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια (οι αγώνες είναι νοκ άουτ)

Βριλήσσια – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΜΕΝΤ – Θετιδα Βούλας

Μαρκόπουλο – ΠΑΟΚ

Ελπίδα Αμπελοκήπων – Αίαντας Ευόσμου

Ηλυσιακός – Άρης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Πανναξιακός – Πορφύρας

Ηλιούπολης – ΑΟ Θήρας

Οι αγώνες θα γίνουν στις 12 Φεβρουαρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...