ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΕΛΑ BLOG

Κρύβει κινδύνους το ματς με την Λευκάδα

Η Ιωάννα Δίελα, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr , αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με την Λευκάδα και τους κινδύνους που κρύβει.

Κρύβει κινδύνους το ματς με την Λευκάδα

Καλησπέρα σας,

Μετά τη νικη επί του Σπόρτινγκ στρέφουμε την προσοχή μας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λευκάδα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση την αντίπαλη ομάδα. Το ότι την έχουμε κερδίσει ήδη δύο φορές δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Αντίθετα θέλω να πω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα η Λευκάδα ψάχνει νίκες ενώ δείχνει και αξιόμαχη στην έδρα της. Άρα καταλαβαίνετε ότι είναι ένα δύσκολο ματς.

Εμείς για να αποφύγουμε οποιαδήποτε έκπληξη πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το διπλό χωρίς προβλήματα.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Ιωάννα Δίελα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ