ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωνουν Μαυρομμάτη οι Δανοί

Τρομερά λόγια για τον Φάνη Μαυρομμάτη από τον τεχνικό διευθυντή της Σοντερίσκε, Χανς Γιόργκεν Χάισεν.

Αποθέωνουν Μαυρομμάτη οι Δανοί

Τρομερά λόγια για τον Φάνη Μαυρομμάτη από τον τεχνικό διευθυντή της Σοντερίσκε, Χανς Γιόργκεν Χάισεν.

Αρχικά, ο Χάισεν τόνισε για τον νεαρό αμυντικό που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός που μπορεί να παίξει ως κεντρικός και ως αριστερός στόπερ.Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι είναι πολύ δυνατός και πολύ καλά προπονημένος αμυντικός, που μπορεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από πίσω και να καλύψει αμυντικά τον τομέα του.

Προσπαθούσαμε να τον φέρουμε στην ομάδα μας εδώ και μια εβδομάδα και ευτυχώς στο τέλος το πετύχαμε. Εχει τεράστιες δυνατότητες!».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα του παίκτη, ο Χάισεν είπε: «Εχει παίξει λίγο φέτος στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι καλά προπονημένος και δεν είναι πλήρως άπραγος. Δεν θα πάρει πολλές ημέρες για να βρεθεί σε φόρμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.