ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανοιχτά τα γραφεία στο ΟΑΚΑ το Σάββατο για εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ.

Ανοιχτά τα γραφεία στο ΟΑΚΑ το Σάββατο για εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι τονίζουν ότι τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ θα είναι ανοικτά και το Σάββατο για τον κόσμο που θέλει να προμηθευτεί και αύριο εισιτήρια.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο (αίθουσα Κασιμάτης) θα είναι ανοιχτά και το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.