ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάγκι: «Αυτά μου είπε ο Μάλαρτζ πριν έρθω στον Παναθηναϊκό»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ντομινίκ Νάγκι.

Νάγκι: «Αυτά μου είπε ο Μάλαρτζ πριν έρθω στον Παναθηναϊκό»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ντομινίκ Νάγκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ούγγρος στην κάμερα της NOVA:

Για την ταμπέλα του Φέρεντς Πούσκας που αντικρίζει καθημερινά πηγαίνοντας στην προπόνηση: «Είμαι πολύ περήφανος επειδή προέρχομαι από την Ουγγαρία και βλέπω κάθε μέρα ένα μεγάλο μύθο κι έναν πολύ μεγάλο προπονητή οπότε κι εγώ δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου φυσικά και για μένα αλλά κι εξαιτίας του».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ότι δεν έχει πετύχει κανένας Ούγγρος κι αν θα ήθελε αυτός να είναι ο πρώτος που θα το καταφέρει: «Φυσικά κάθε ποδοσφαιριστής θέλει είναι επιτυχημένος. Είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω εδώ, να βελτιωθώ, να μάθω πράγματα από τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για το πώς έχει βιώσει τον πρώτο του καιρό στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω πολύ καλά εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Είναι μια νέα εμπειρία σ’ ένα νέο πρωτάθλημα και σε μια νέα ομάδα κι ανυπομονώ για το μέλλον καθώς ξέρω πως εκεί στοχεύει η ομάδα μου κι αυτό … έρχεται».

Για το αν περίμενε πως θα έμπαινε τόσο γρήγορα στους αγώνες της νέας του ομάδας λόγω του ότι ήταν ανενεργός τον τελευταίο καιρό: «Ναι, βίωσα μια δύσκολη περίοδο τους τελευταίους μήνες αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κι υποχρεούμαστε να έχουμε γρήγορες αντιδράσεις. Μετά από μια σκληρή για μένα περίοδο, ήμουν απόλυτα θετικός όταν ήρθα εδώ επειδή ήξερα πως θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μένα να δείξω τις ικανότητές μου και τί μπορώ να κάνω στη νέα μου ομάδα αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα επίσης».

Για τους λόγους που βρέθηκε εκτός Λέγκια παρά την εξαιρετική του πορεία: «Καλή ερώτηση. Αγωνίστηκα συνεχόμενα για ενάμιση χρόνο, περίπου εκατό αγώνες, στα πλέι οφ αλλά και με την Εθνική ομάδα. Κι αυτό που ακολούθησε αποτέλεσε έκπληξη και για μένα καθώς ούτε εγώ δεν πληροφορήθηκα τους λόγους αλλά είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Εγώ οφείλω να είμαι επαγγελματίας κι όπως είπα είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ επειδή μπροστά μου έχω μια πολύ καλή ευκαιρία να εξελιχθώ και ν’ αναδείξω τον ποδοσφαιρικό μου χαρακτήρα».

Για το αν η Εθνική Ουγγαρίας κι η προσπάθειά της για πρόκριση στο Euro είναι ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Όχι … δεν ήταν από τους κύριους λόγους της επιλογής μου ο συγκεκριμένος. Για μένα το πιο σημαντικό ήταν να πετύχω στο κλαμπ που επέλεξα γιατί κανείς δεν ξέρει τί μπορεί να φέρει το μέλλον. Ίσως συνεχίσω και το ελπίζω, με την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό να μου δημιουργεί μια τέτοια προοπτική αλλά φυσικά είμαι μέλος της Εθνικής. Κι είναι ευοίωνο κι ευχάριστο για μένα να παίζω καλά εφόσον αγωνίζομαι κάθε Σαββατοκύριακο».

Για το τί του είπε ο Μάλαρτζ για τον Παναθηναϊκό: «Αγωνιστήκαμε μαζί στη Λέγκια για δυόμισι χρόνια, έχουμε πολύ καλή σχέση και μου είπε μόνον καλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Επίσης μου είπε πως για όσο διάστημα υπήρξε εδώ ένιωθε πολύ καλά και με διαβεβαίωσε πως θ’ απολαύσω την παραμονή μου εδώ επειδή είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ωραίους ανθρώπους και μια όμορφη πόλη».

Για το αν περίμενε πως θα ξαναβρεί τον Καρλίτος στον δρόμο του: «Ένιωσα μεγάλη χαρά μόλις το πληροφορήθηκα καθώς οι δύο μας έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, έτσι λοιπόν γνωρίζω πως για τον Παναθηναϊκό είναι μια πολύ μεγάλη και πολύ καλή μεταγραφή. Δυστυχώς θα είναι διαθέσιμος από το καλοκαίρι αλλά σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα».

Για το ματς της Κυριακής: «Φυσικά είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο και ξέρω πως ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Επίσης τα παιδιά στ’ αποδυτήρια με πληροφόρησαν πως προέρχονται από μια καλή σεζόν και πως παίζουν καλά. Φυσικά τους σεβόμαστε, όμως είμαστε ο Παναθηναϊκός, είμαστε σε καλή φόρμα έχοντας νικήσει τα τελευταία πέντε ματς και νομίζω πως βρισκόμαστε στην κατάλληλη στιγμή για να έχουμε την ευκαιρία μας να τους νικήσουμε. Θα θέλαμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα δούμε την Κυριακή αν αυτό είναι αρκετό ή όχι».

Για το πού κρίνονται τέτοια ντέρμπι: «Είναι σημαντικό το γεγονός πως παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς μας, μπορούν και θα μας βοηθήσουν αλλά νομίζω πως σ’ αυτούς τους αγώνες νομίζω πως τη διαφορά την κάνει η μέρα στην οποία θα βρεθεί η κάθε ομάδα. Και το λέω αυτό επειδή μιλάμε για δύο ομάδες σχεδόν του ίδιου επιπέδου, αμφότερες διαθέτουν καλούς κι έμπειρους ποδοσφαιριστές … Οπότε η γνώμη είναι πως όποιος καταφέρει να δώσει περισσότερα εκείνη τη μέρα, όποιος είναι πιο ψύχραιμος, αυτός θα είναι που μπορεί να βγει και νικητής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.