ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΊΔΟΥ BLOG

Πάμε για το διπλό στου Ρέντη

Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, έδωσε το σύνθημα νίκης για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη.

Πάμε για το διπλό στου Ρέντη

Καλησπέρα σας,

Περιμένουμε το ματς αυτό εδώ και πολύ καιρό. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι στον Ολυμπιακό στου Ρέντη για να πάρουμε τη νίκη. Στόχος μας είναι να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι ότι μετά τις γιορτές έχουμε χάσει τον ρυθμό μας και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Αυτά τα ματς είναι χαρά για κάθε αθλητή αλλά και για τον κόσμο αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα.

Από κει και πέρα μετά τις γιορτές είχαμε κάποιους τραυματισμούς, οι οποίοι επηρέασαν φυσικά την αγωνιστική μας εικόνα. Βέβαια, πλέον τα έχουμε ξεπεράσει αυτά και όπως είπα και πιο πάνω θέλουμε να επανέλθουμε στο πως ήμασταν πριν από τις γιορτές.

Όσον αφορά το Κύπελλο κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα δύσκολο ματς, που φυσικά θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Τέλος θέλω να πω ότι στόχος μας από δω και πέρα η νίκη σε κάθε ματς.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Μαρία Οικονομίδου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ