ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι συζητήσεις για τη ρήτρα του Ζαχίντ

Συζήτηση με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την παραμονή του Γκίας Ζαχίντ θα πραγματοποιήσουν άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Οι συζητήσεις για τη ρήτρα του Ζαχίντ

Η αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού οφείλεται και στην κατακόρυφη αγωνιστική άνοδο του Γκίας Ζαχίντ.

Ο ποδοσφαιριστής θεωρείται από πολλούς στον Παναθηναϊκό πως είναι ένα από τα πρόσωπα στα οποία πέφτει το βάρος της αγωνιστικής εικόνας των «πρασίνων» στα τελευταία ματς, ενώ και ο Γιώργος Δώνης τον θεωρεί πλέον ως πολύτιμη μονάδα για το «τριφύλλι».

Έτσι οι άνθρωποι των «πρασίνων» σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, προτίθενται να ξεκινήσουν συζητήσεις με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Ζαχίντ, ώστε να δουν τις προθέσεις τους σχετικά και με την περαιτέρω παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως η συμφωνία των δύο ομάδων για να έρθει ο Ζαχίντ στο «τριφύλλι» περιελάμβανε και ρήτρα αγορά ύψους 1,5 εκατ ευρώ, χρήματα τα οποία είναι αδύνατο τη στιγμή που μιλάμε να δώσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την αγορά του παίκτη. Αυτό που θα προσπαθήσουν να κάνουν είναι η επαναδιαπραγμάτευση της μεταγραφής με τη ρήτρα τουλάχιστον να πέφτει στο μισό.

Πάντως, σύμμαχο ο Παναθηναϊκός έχει και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος κατά καιρούς έχει δηλώσει πως επιθυμεί να παραμείνει, καθώς νιώθει σημαντικό κομμάτι της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.