ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Σαλπιγγίδης: «Πλεονέκτημα η έδρα για τον Παναθηναϊκό – ποιοτικό ρόστερ ο ΠΑΟΚ

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Σαλπιγγίδης: «Πλεονέκτημα η έδρα για τον Παναθηναϊκό - ποιοτικό ρόστερ ο ΠΑΟΚ

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που κατά το παρελθόν φόρεσε τη φανέλα και των δύο ομάδων, αναφέρθηκε στη σημασία των ντέρμπι, στον Παναθηναϊκό που θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και στο ρόστερ του ΠΑΟΚ που είναι σαφέστατα πιο ποιοτικό από εκείνο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι της γνώμης ότι στα ντέρμπι δεν παίζει τον καθοριστικό ρόλο η αγωνιστική κατάσταση όσο η ποιότητα των αντιπάλων.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά όλα στην πράξη ανατρέπονται και ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για το ξεκίνημα μιας αντεπίθεσης. Όλα είναι πιθανά, όμως θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα. Σαφώς και η έδρα παίζει ρόλο και σήμερα το πλεονέκτημα αυτό θα το έχει ο Παναθηναϊκός ωστόσο εκτιμώ ότι ο αντίπαλός του διαθέτει την πείρα και τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Όσο για το Κύπελλο, και εδώ πιστεύω ότι σε διπλούς ειδικά αγώνες αυτός που έχει τη μεγαλύτερη τύχη είναι η ομάδα με την καλύτερη ποιότητα, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν θα δοθούν μάχες μέχρι το τέλος. Και μάλιστα, είμαι της άποψης πως ό,τι και να γίνει στο πρώτο ματς τίποτα δεν τελειώνει, παρά μόνο το πρώτο ημίχρονο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.