Ο Σουηδός επιθετικός, μιλώντας στο σουηδικό «Fotbollskanalen» τόνισε επίσης πως παραμένει ανοιχτός σε κάθε πρόταση.

Για το αν αισθάνεται πως έχει έρθει η ώρα να επιστρέψει στη Σουηδία και στην Γκέτεμποργκ: «Είναι λογικό με δεδομένη τη σχέση που έχω με την Γκέτεμποργκ να υπάρχει αυτό το σενάριο. Η επιστροφή μου στη Σουηδία δεν είναι τώρα πιο κοντά από ό,τι ήταν πριν από έξι μήνες. Είμαι ειλικρινής με αυτό».

Για τα σενάρια που τον ήθελαν να αγοράζει σπίτι για να επιστρέψει: «Διάβασα όσα γράφτηκαν. Μίλησα με τον εκπρόσωπό μου και εκείνος με ρώτησε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν έχω ιδέα πως προέκυψαν όλα αυτά. Όχι δεν έχω. Είμαι ανοιχτός να ακούσω κάθε πρόταση. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Για την ώρα έχω μπροστά μου δέκα παιχνίδια με την Κράσνονταρ και μετά το Euro. Εστιάζω σε αυτά και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν αισθάνομαι κανένα άγχος. Αυτό που για την ώρα μπορώ να πω είναι πως δεν είμαι σε διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα».

Για τις παραμέτρους που θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην επιλογή του ο επιθετικός της Κράσνονταρ: «Tα παιδιά είναι σε μία ηλικία που είναι τόσο θετικό όσο και αρνητικό να ζουν στο εξωτερικό. Από εκεί και πέρα σημαντικό είναι και το θέμα της ασφάλειας όμως όπου είμαι εγώ και η γυναίκα μου, υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά. Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στη Σουηδία αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει το πότε. Δεν αισθάνομαι ούτε εγώ αλλά ούτε και η γυναίκα μου πως η καριέρα μου πλησιάζει στο τέλος της».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου