ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Παναθηναϊκός: Άνετη επικράτηση απέναντι στον ΟΦΗ

Η Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε 3-1 της αντίστοιχης του ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Άνετη επικράτηση απέναντι στον ΟΦΗ

Εύκολο απόγευμα απέναντι στον ΟΦΗ είχε η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού που επικρατώντας με σκορ 3-1 για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» του Κώστα Φραντζέσκου είχαν από τη σέντρα του ματς τα ηνία της αναμέτρησης και στο ημίχρονο βρέθηκε μπροστά στο σκορ 2-1 με τέρματα των Κρυπαράκου και Τζαβίδα. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του το μόνο που κατάφερε πριν βγει το ημίχρονο ήταν να μειώσει.

Στην επανάληψη πέρα από το τρίτο τέρμα για τον Παναθηναϊκό δεν υπήρξε κάποιο άλλο αξιοσημειώτο γεγονός με το τελικό 3-1 να δίνει στο «τριφύλλι» τη νίκη.

Στη βαθμολογία ο Παναθηναϊκός με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στον πόντο.

Παναθηναϊκός (Φραντζέσκος): Νικολάου, Ζαφείρης, Παυλάκης, Ζούγρας, Γωγουβίτης, Πορφυρόπουλος, Κωστόπουλος, Δημοσθενιάδης, Κρυπαράκος, Τόρρα, Τζαβίδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ