ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλείστε εισιτήριο ηλεκτρονικά για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Υπάρχει πολύς κόσμος που σκοπεύει να πάρει εισιτήριο για το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες και καλό θα είναι να το κάνει ηλεκτρονικά.

Κλείστε εισιτήριο ηλεκτρονικά για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Υπάρχει πολύς κόσμος που σκοπεύει να πάρει εισιτήριο για το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες και καλό θα είναι να το κάνει ηλεκτρονικά.

Το ΟΑΚΑ σήμερα θα φιλοξενήσει ίσως και πάνω από 25.000 οπαδούς του “τριφυλλιού” και ήδη είναι πολλοί αυτοί που κλείνουν τις τελευταίες ώρες εισιτήρια για το ματς. Οπως έχουμε τονίσει ξανά και είναι κάτι που το έχει υπογραμμίσει και η πράσινη ΠΑΕ, μέσω ανακοίνωσή της, επειδή δεν είναι λίγοι αυτοί που θα πάνε στα εκδοτήρια, καλό θα είναι για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός, το εισιτήριο να εκδοθεί ηλεκτρονικά. Μέσω viva.gr υπάρχει ο πιο απλός και χρηστικός τρόπος για τον κόσμο, αντί να στέκεται έξω από τα εκδοτήρια. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι όποιος παραλάβει το εισιτήριό του ηλεκτρονικά έχει και έκπτωση 50% για το παιχνίδι Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ (02/02, 19:30) συνεχίζεται με αυξημένο ρυθμό. Προς αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας των φιλάθλων για την έγκαιρη είσοδό τους στις κερκίδες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους κατόχους εισιτηρίου να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο (οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30) και όσους σκοπεύουν να αγοράσουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια του γηπέδου, να προτιμήσουν την ηλεκτρονική αγορά μέσω της VIVA (www.viva.gr), απ’ όπου άλλωστε μπορούν να επωφεληθούν της έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου για τη ρεβάνς Κυπέλλου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και διπλός σωματικός έλεγχος που θα διενεργηθεί τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.