ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Πλέον είμαστε κανονική ομάδα»

Ο Γιώργος Δώνης στο πρώτο του σχόλιο μετά το 2-0 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι οι πράσινοι πλέον είναι μια κανονική ομάδα.

Δώνης: «Πλέον είμαστε κανονική ομάδα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova:

«Το πιο σημαντικό είναι η εξέλιξη που έχει η ομάδα. Είμαστε 19 μήνες και προσπαθούμε πολύ σκληρά να βελτιωθούμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα αλλά και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως και σήμερα.

Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε στα ίσια απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πιο ποιοτικός και καλύτερος από εμάς και σε τρεις, τέσσερις φάσεις μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση και το καλό ποδόσφαιρο. Πλέον έχουμε μια νέα πρόκλιση μπροστά μας που είναι το κύπελλο. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.245 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο, είμαστε ένα ενωμένο γκρουπ και πιστεύω πως πλέον είμαστε κανονική ομάδα και θα βάλουμε μεγαλύτερους στόχους από εδώ και πέρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.