ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτο: Ο Κάκος ανακάλυψε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και δεν είδε τίποτα στο πάτημα Γιαννούλη

Ο ΠΑΟΚ δεν διαμαρτυρήθηκε καν, αλλά ο Τάσος Κάκος είπε ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα έξω από την περιοχή. Ούτε κάρτα δεν είδε ο πρώην διαιτητής στο πάτημα του Γιαννούλη στον Νάγκι.

Απίστευτο: Ο Κάκος ανακάλυψε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και δεν είδε τίποτα στο πάτημα Γιαννούλη

Με διαιτητικά λάθη πέρασε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο κανείς δε στάθηκε σ’ αυτά. Και δεν το έκανε λόγω της δίκαιης νίκης του Παναθηναϊκού, που ήταν πολύ ανώτερος από τον δικέφαλο και θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα γκολ και να έφτανε σε μεγαλύτερο θρίαμβο.

Ο ΠΑΟΚ, φυσικά, δεν είχε κανένα παράπονο από τη διαιτησία. Και πως να έχει, όταν το σοβαρότερο λάθος ήταν υπέρ του. Και δεν είναι άλλο από το δολοφονικό πάτημα του Γιαννούλη πάνω στον Νάγκι, το οποίος θα μπορούσε να στείλει τον μπακ του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα.

Κι όμως, ο Τάσος Κάκος, στην κριτική του για τις αμφισβητούμενες φάσεις το βράδυ της Κυριακής, όχι μόνο δεν είδε τίποτα στη συγκεκριμένη φάση, αλλά… ανακάλυψε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε άλλη φάση. Σε ένα πέσιμο του Λημνιού έξω από την περιοχή.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε μια φάση που ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως υπήρχε μαρκάρισμα και ο διαιτητής έκανε λάθος, αφού αν έβλεπε καλά θα έδινε φάουλ. Αλλά υπήρχε μαρκάρισμα έξω από την περιοχή, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στο ριπλέι. Κι όμως, ο Τάσος Κάκος έλεγε πως είναι μέσα στην περιοχή και έπρεπε να δοθεί πέναλτι! Και την ίδια ώρα, είπε πως ο Γιαννούλης δεν ήθελε να πατήσει τον Νάγκι και σωστά δεν τιμωρήθηκε!

Με λίγα λόγια, ευτυχώς που δε… σφύριζε ο Κάκος το χθεσινό ντέρμπι!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...