ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το μήνυμα της Θύρας 13 για τα γενέθλια του συλλόγου

Το μήνυμα της θύρας 13.

Το μήνυμα της Θύρας 13 για τα γενέθλια του συλλόγου

Αυτό είναι το μήνυμα της Θύρας 13 για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού:

“Ο Παναθηναϊκος ότι είναι να κάνει για εσένα το κάνει απο τον Φλεβάρη του 1908…” Υπάρχουν ομάδες που το μόνο που τους κρατά εν ζωή είναι το “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” και επικράτηση με κάθε μέσο και τρόπο και με βιτρίνα καλπικους τίτλους βουτηγμένους στα σκατα.

Υπάρχουν ομάδες που στο βωμό του πρωταθλητισμού καταπατανε αξίες και ιδανικά και φτιάχνουν χάρτινες αυτοκρατορίες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχουν ομάδες που αρέσκονται να είναι παραρτήματα των μεγάλων και γιουσουφακια ξεπουλώντας τα πάντα.

Υπάρχουν ομάδες που στα δύσκολα λυγίζουν, καταθέτουν τα όπλα και εγκαταλείπουν την μάχη.

Υπάρχει όμως και ένας τεράστιος Αθλητικός σύλλογος, μια περήφανη ομάδα, η πιο βαριά φανέλα της Ελλάδας, μια ιδέα που βιώνει τα κατάμαυρα χρόνια της με περηφάνια, υπομονή, πείσμα, δάκρυα και αξιοπρέπεια.

Αυτή η ιδέα λοιπόν ουδέποτε θα καταδεχόταν να γίνει η επίσημη αγαπημένη του κράτους και των κυβερνήσεων για αυτό είναι μόνη της με ένα ποδοσφαιρικό παρακράτος 25 χρόνια να την ξεσκίζει και με το να της βάζουν εμπόδια όλοι για τη στέγαση της.

Αυτή η περήφανη ομάδα ουδέποτε στήθηκε, υπέκυψε και ξεπούλησε τα ιδανικά της παρά τους εσωτερικούς εχθρούς που της ήπιαν το αίμα της και έναν ολόκληρο μηχανισμό που τη λεηλατεί.

Ο πιο μεγάλος τίτλος αυτού του γίγαντα συλλόγου είναι η ΜΠΈΣΑ του.

Μεγάλε Παναθηναϊκε μας περήφανοι που είμαστε κομμάτι σου… ΥΓ: Κάποιοι το 1993 πήγανε στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατέβασαν τα παντελόνια για να μην πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Αυτη λοιπόν είναι η διαφορά μας με αυτόν τον βούρκο που λέγεται Ολυμπιακός ΣΦΠ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.