ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

As για Ανουάρ: «Το γούρι του Παναθηναϊκού»

Τι αναφέρει η ισπανική εφημερίδα για τον ποδοσφαιριστή που παίζει στο «τριφύλλι» ως δανεικός από τη Βαγιαδολίδ.

As για Ανουάρ: «Το γούρι του Παναθηναϊκού»

Την πορεία του Ανουάρ σχολίασε η ισπανική εφημερίδα «As», ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού από τη Βαγιαδολίδ.

Οι Ισπανοί, παρακολουθούν την πορεία του Παναθηναϊκού και μάλιστα δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή ως «γούρι», καθώς από την ημέρα που πρωτοεμφανίστηκε με την «πράσινη» φανέλα, οι «πράσινοι» δεν έχουν γνωρίσει την ήττα.

Αναλυτικά το σχόλιο της εφημερίδας:

«Ο Ανουάρ παραμένει το γούρι του Παναθηναϊκού. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε, στις 11 Ιανουαρίου δηλαδή, ο ελληνικός σύλλογος έχει μόνο νίκες, μετρώντας έξι σερί νίκες, τις πέντε στο πρωτάθλημα. Με αυτά τα αποτελέσματα ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Για δεύτερη σερί αγωνιστική, ο μέσος της Βαγιαδολίδ πέρασε στο ματς από τον πάγκο. Μπήκε στο 71′ και βοήθησε να διατηρηθεί το 2-0 για την ομάδα του».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.