ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζαχίντ στο Panathinaikos24: «Δείχνουμε την ποιότητα και το επίπεδο μας»

Την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα σχολίασε ο Γκιάς Ζαχίντ μιλώντας στο Panathinaikos24.gr, μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ζαχίντ στο Panathinaikos24: «Δείχνουμε την ποιότητα και το επίπεδο μας»

Ο Παναθηναϊκός κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις πετυχαίνοντας παράλληλα και σημαντικές νίκες και ένας από τους βασικούς του πρωταγωνιστές είναι και ο Γκιάς Ζαχίντ ο οποίος μίλησε στο Panathinaikos24.gr και επεσήμανε πως η ομάδα πλέον βγάζει στον αγωνιστικό χώρο την πραγματική της αξία και ποιότητα.

Παράλληλα, τόνισε πως μετά και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, το ματς της Τετάρτης για το κύπελλο στην Τούμπα αποτελεί ευκαιρία για να κάνουν το πρώτο βήμα, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να κερδίζει τον ΠΑΟΚ που είναι διεκδικητής του τίτλου;

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Παίξαμε ξανά πολύ καλό ποδόσφαιρο. Παίζουμε με πάθος, μαχητικότητα, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και κάνουμε ευκαιρίες. Είναι ωραίο να βλέπεις την ομάδα να προοδεύει κι άλλο, εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα (σ.σ χθες) παίξαμε πολύ καλά, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό από αύριο και να επικεντρωθούμε στο επόμενο που θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και για το παιχνίδι του Κυπέλλου, θα πρέπει να πάμε εκεί και να παλέψουμε το ίδιο δυνατά και να έχουμε το ίδιο πνεύμα, για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Με τέτοιες εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ, αποδεικνύετε πως ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει επίπεδο;

«Για εμένα ναι. Πιστεύω πως η χρονιά μας ήταν παράξενη από την αρχή μέχρι τώρα. Κάναμε βήματα μπροστά όμως, και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Δείξαμε ποια είναι η ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και ποιο είναι το επίπεδό μας, κάθε παίκτης έχει βγάλει τον καλύτερό του εαυτό και τις ικανότητές του άρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Αν το κάνουμε αυτό πιστεύω πως στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι αν έχουμε πετύχει τον στόχο μας και έχουμε καλή απόδοση όπως είχαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ».

Την Τετάρτη περιμένετε ένα διαφορετικό παιχνίδι στην Τούμπα;

«Θα είναι διαφορετικό και δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε μαζί τους στην Τούμπα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και ήταν αρκετά δύσκολο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, για να πάμε εκεί να παλέψουμε και να δείξουμε το ίδιο πνεύμα.

Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, να δώσουμε τα πάντα και να παλέψουμε για κάθε μπάλα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να θυμόμαστε πως έχουμε δυο παιχνίδια. Πιστεύω σε αυτά τα παιχνίδια, και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε και να πάρουμε το αποτέλεσα που θέλουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...