ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης στο Panathinaikos24: «Στην Τούμπα για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Θετικό αποτέλεσμα και στην Τούμπα την Τετάρτη θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μιλώντας στο Panathinaikos24.gr.

Χατζηγιοβάνης στο Panathinaikos24: «Στην Τούμπα για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Την ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σχολίασε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποχωρώντας από το Ολυμπιακό στάδιο μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλώντας στο Panathinaikos24.gr, επεξήγησε τον τρόπο που αγωνίζεται αυτός και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ώστε να φέρνουν νίκες, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς της Τούμπας την προσεχή Τετάρτη για το κύπελλο Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν το «τριφύλλι» καταφέρει και πιάσει ανάλογη απόδοση τότε το θετικό αποτέλεσμα θα είναι σίγουρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης:

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως είναι ΠΑΟΚ. Και εμείς το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, κάτι που κάναμε και απόψε. Είμαστε αποτελεσματικοί και έρχονται πλέον και οι νίκες».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν περιμένει τον ΠΑΟΚ να αντιδράσει στο ματς του Κυπέλλου: «Δεν ξέρω τι θα κάνει. Δεν μας απασχολεί. Εμείς κοιτάμε τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε αποκλειστικά τον εαυτό μας. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το γκολ που πέτυχε και το πως μπήκε στην φάση: «Διάβασα καλά την φάση, ήμουν κοντά πίστεψα ότι δεν θα με δει ο Ίνγκασον. Έτσι κι έγινε. Ήμουν σε καλή θέση και τελείωσα την φάση σε γκολ».

Για το τι άλλαξε στον Παναθηναϊκό: «Η δουλειά που κάνουμε είναι η ίδια. Από την αρχή της χρονιάς. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι είναι αυτό που έχει αλλάξει. Ίσως έχουμε γίνει αποτελεσματικοί. Μας έλειπε. Το συζητούσαμε. Έφταιγε αυτό, πιο πριν δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και ενώ παίζαμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο δεν μπορούσαμε να πάρουμε τις νίκες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.