ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Με Ελευθερία Μοσχάτου στο Κύπελλο

Την Ελευθερία Μοσχάτου στις 18 Μαρτίου, θα αντιμετωπίσει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός: Με Ελευθερία Μοσχάτου στο Κύπελλο
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών.
Το «τριφύλλι» καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελυθερίας Μοσχάτου εκτός έδρας προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού. Ο αγώνας  είναι νοκ άουτ και θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου ενώ στον άλλο ημιτελικό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις Εσπερίδες.

Σε δήλωση του ο Τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού Μάκης Κουτσονικόλας ανέφερε Μάκης Κουτσονικόλας «Θα ήθελα να ευχηθώ και στις τέσσερις ομάδες καλή επιτυχία. Ο Παναθηναϊκός για ακόμη μια χρονιά είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου. Η Ελευθερία Μοσχάτου με την οποία κληρωθήκαμε διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Από την αρχή της χρονιάς στόχος της ομάδας μας ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά και πλέον στον τελικό και σε έναν τελικό όλα μπορεί να γίνουν». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.